Minggu, 08 April 2012

Sapu Nyere Pegat Simpai (Lirik)

Ririungan urang karumpul
Meungpeung deukeut,hayu urang sosonoan
Pacangkrama hari ngawadul
Urang silih tempas silih aledan

Moal lila jeung babaturan
Hiji wanci anu,geus ditangtukeun
Bakal pisah bakal pajauh
Bakal mopohokeun,ka tineung urang

Sapu nyere pegat simpai,bakal kasorang
Takdir gusti hyang widi,pasti kalakon
Urang rek papisah,urang rek pajauh
Meungpeung deukut,hayu rang sosonoan

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar